ZG orkestar ZET-a, najava Adventski koncert, 95. obljetnica

ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a


Zagrebački orkestar ZET-a održat će koncert u sklopu manifestacije Advent Zagreb, na Trgu bana Josipa Jelačića, u subotu 18.12.2021. s početkom u 18h. 

Program će se sastojati od big band standarda, skladbi božićnog karaktera te poznatih zagrebačkih šlagera. 

Orkestar je ušao u 95. godinu postojanja i neprekidnog djelovanja te će ovaj koncert predstavljati uvod u slavljeničku godinu u kojoj su planirana brojna iznenađenja za publiku. 


Već tradicionalno svake godine u adventsko vrijeme, Zagrebački orkestar ZET-a građanima i turistima u Zagrebu donosi prigodni koncert na središnjem zagrebačkom trgu.  

 Zagrebački orkestar ZET-a, kao reprezentativni orkestar Grada Zagreba, osnovan je 19.11.1927. te uskoro bilježi 95 godina postojanja i neprekidnog djelovanja. Riječima voditeljice projekata Orkestra Jelene Horvatinec, ulaskom u svečanu jubilarnu godinu djelovanja Orkestar priprema brojna iznenađenja za publiku kojima će obilježiti ovu okruglu obljetnicu, a koncert koji je pred nama presjek je recentnog rada i uvod u novi program koji je u pripremi.

I ovogodišnji koncert održat će se na središnjoj pozornici zagrebačkog adventa, na Trgu bana Josipa Jelačića, 18. prosinca 2021. godine s početkom u 18h. Na programu namijenjenom svim naraštajima naći će se najpoznatiji big band standardi, skladbe božićnog karaktera, te neizostavni zagrebački šlageri, a predviđeno trajanje je 45 minuta.  

 Program je besplatan i za publiku nisu potrebne covid potvrde.

 Više o orkestru koji bilježi gotovo cijelo stoljeće uspješnog rada možete pročitati na linkovima:

 https://zgorkestarzet.hr/

http://puhorkzet.mreza.hr/stranica?p=zagrebacki-orkestar-zet-a-2ef3

https://mapiranjetresnjevke.com/kvartovi/remizavurovcica/zagrebacki-orkestar-zet-a/Podijeli ovu stranicu

VRH